Кандидатствай онлайн
Какво е CrediTour?
 
CrediTour е първият и единствен кредитен брокер със собствена система за намиране на кредити от водещи кредитни компании в България.
CreditTour е водеща в областта си национална верига от офиси и магазини.В момента нашите услуги се предлагат в над 220 обекта в 140 населени места.
CrediTour стартира дейност през 2006година. От тогава до сега статистиката сочи, че НИКОЙ в страната не продава повече бързи кредити от нас.
 
Защо сме различни?
 
Ние от CrediTour имаме богат опит във финансовия бранш и на пазара на кредитиране, но това, което действително ни отличава от останалите е:
Индивидуален подход към клиента.
Уникален софтуер за работа.
Опитни и квалифицирани служители и брокери.
Скоростна обработка на документацията.
 
Какво ще получите от нас?
 
Ние от CrediTour разбираме Вашите нужди, както никой друг. Не винаги една кредитна сделка може да е най-подходяща за Вас. Ето защо индивидуалният ни подход е фокусиран върху Вашата уникална ситуация и може да Ви спести време и пари. Ние ще Ви предоставим цялата информация, от която се нуждаете, за да вземете решение, относно предоставените алтернативи за кредитиране на пазара. Ще използваме софтуерен продукт без аналог, за да сравним десетки оферти, предоставени от нашата група кредитори и ще открием най-подходящите опции за подходящ заем.
 
Какво ще спечелите с нас?
 
Нашите услуги са безплатни за Вас. В обектите на CrediTour ще получите пълно обслужване за минимален период от време - от подаване на заявление за кредитиране, подписване на документация и изплащане на одобрената за кредитиране сума до заплащане на погасителните вноски по Вашия заем.
Чрез осигуряване на адекватни, високо качествени персонализирани услуги, ние ще помогнем да намерите най-правилното решение за Вашето финансиране, което може да Ви спести стотици левове в дългосрочен план.
 
Какво да очаквате от нас?
 
Дори и да сте избрали подходящо финансиране, ние ще Ви преведем през целия процес на кредита, от заявлението до получаване на удостоверение за приключване на Вашия заем. Също така ще Ви бъде обяснено къде и с каква цел да подпишете документацията за финансиране. Ще бъдете информирани през целия процес на кандидатстване с актуална и безпристрастна информация. Може да разчитате във всеки един етап на процеса на компетентно обслужване и сме готови да поемем всяко Ваше обаждане, ако имате възникнали въпроси.
  
 
Какво обучение са преминали нашите брокери? 
В случай, че се чудите ... всички  брокери на CrediTour са:
Напълно акредитирани от кредитните компании, с които сме в договорни отношения.
Квалифицирани с Удостоверение за преминати курсове и обучения, организирани от нашите партньори.
Плюс това те са изпълнили нашите основни проверки.
 
Защо CrediTour?
 
Ние от CrediTour работим на Ваша страна и няма да Ви подведем!
Доверете ни се!