Кандидатствай онлайн

Кратко представяне на дейността на „Кредитен център Кредитур” ООД

Работата ни стартира през 2006г. с основен предмет на дейност кредитно посредничество. От тогава досега нашите услуги са ползвани от над 200 000 потребители.

Разполагаме с над 200 обекта в цялата страна, в които се предлагат услугите на компанията ни.Наши партньори са водещи небанкови финансови компании,лизингови дружества. Нашият персонал е добре обучен и компетентен в областа на финансирането.

Разполагаме с практична система, която дава възможност на клиента да избере най-изгодната кредитна сделка за неговите финансови нужди. Да не губи време и нерви в проучвания, като му предоставяме голям и разнообразен избор от продукти. Предлагаме бързи и безплатни отговори на запитвания на клиенти и варианти да намерят правилния за тях кредитен продукт. Винаги предоставяме на ясен и разбираем език информацията, необходима на клиента, за да разбере предимствата на даден продукти и да направи правилния избор.

„ Кредитен център Кредитур ” ЕООД е кредитен посредник, вписан в регистъра на БНБ със заповед №БНБ-29131/23.02.2017 г.

Стремим се да бъдем иновативни и предлагаме кредитни продукти, които да насърчават клиентите към отговорно потребление, да поддържат разходите си на ниво, което няма да навреди на семейния бюджет, така че да се предпазят от свръх-задлъжнялост. Благодарение на грижите които полагаме за нашите клиенти, сме спечелили тяхното доверие и повече от 50% ползвали услугите ни повече от веднъж. Това е най-доброто доказателство, че те са удовлетворени от работата си с нас и сме спечелили тяхното доверие.

Нашата визия и пазарна философия се води от един основен принцип – към всеки един получател на заем подхождаме индивидуално. Принципът ни на работа се определя от висок професионализъм и етика в отношенията ни с партньори и клиенти.

„Кредитен център Кредитур” ООД е първият и единствен кредитен посредник съссобствена интегрирана в реално време система за намиране и обработка на кредити от водещи кредитни компании в България.

„Кредитен център Кредитур” ООД е водеща в областта си национална верига от офиси и магазини. В момента разполагаме с над 230 обекта в 170 населени места в страната, които са франчайз-партньори и с които поддържа дългогодишни отлични бизнес отношения.


От стартирането на своята дейност до момента, компанията се наложи като лидер на пазара при продажбата на продукти в сферата на небанковото кредитиране. Статистиката сочи, че никой в България не продава повече бързи кредити от нас.


Търговски бранд и описание на дейността :

„Кредитен център Кредитур” ООД е компания със сериозен имидж. Нашият бранд, креативност и иновации ни превръщат в предпочитан, а за някои и единствен дългогодишен корпоративен партньор. Ние представляваме и успешно партнираме с компании като:

Какво предлагаме

„Кредитен център Кредитур” ООД разработи и притежава единствена по рода си система с достъп до разнородни кредитни компании и техните продукти. Всеки наш клиент получава пълно обслужване в следният ред и последователност:

  • Попълване и изпращане на заявление за кредит;
  • Сключване на договор за кредит с одобрен за финансиране клиент;
  • Получаване на одобрената сума по кредит;
  • Приемане на вноски по кредит

Системата ни е разработена по начин, който да пести време, нерви и средства за нашите клиенти и е изключително удобна, сигурна и защитена за нашите партньори.

В наше лице ще намерите сигурен партньор, който ще Ви помага да разширите Вашият бизнес като достигнете до повече клиенти.